A www.HajduDiabetesz.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a Hajdúsági Diabetesz Egyesület .

Az oldalon közzétett cikkek, hírek, információk, képi vagy szöveges dokumentumok csakis kizárólag az Ön tájékoztatását szolgálják.

Az oldalon található információkat az interneten fellelhető forrásból szereztük vagy partnereinktől kaptuk, így azokért, illetve azok tartalmáért, pontosságáért felelősséget nem vállalunk.  Javasoljuk, hogy honlapunkon található információk pontosságáról más elérhető forrásból is győződjön meg (pl.: kezelő orvosa, szakorvos véleménye).

Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője kizárja a polgári jogi felelősségét mindazon közvetlen vagy közvetett kárért, amely a www.HajduDiabetesz.hu honlapon közölt tartalom következtében keletkezett.

A honlaphoz tartozó fórumon lehetőség van regisztrációra és hozzászólásokra. A fórumon a regisztrált felhasználók saját tartalmat tehetnek közzé. A honlap fórumán közzétett anyagokat megillető teljes és korlátlan felhasználási jog a tulajdonos, üzemeltetőt illeti meg, amelyet a felhasználó tudomásul vesz. Ugyanakkor a felhasználó által közzétett tartalmak jogszerűségéért kizárólag a feltöltő/közzétevő felhasználó felel.
Tilos a fórumon közzétenni mások jogait sértő anyagokat.

A honlap tulajdonosa, üzemeltetője fenntartja a jogot jelen felhasználói szabályzat módosításának. A felhasználói szabályzat módosulásáról honlapunkon tájékozódhatnak.